Om oss

CRIMECOACH

CRIMECOACH

BECAUSE CRIME SUCKS

OM OSS

Under de senaste fem åren har det årligen anmälts mellan 1,2 och 1,5 miljoner brott till polis, tull eller åklagare. År 2015 anmäldes 1,5 miljoner brott. Hur många brott som sker i verkligheten vet ingen riktigt. Konsekvenserna för gärningsmän, brottsoffer och samhälle däremot vet vi är både fruktansvärda, kostsamma och orsak till stort lidande.

 

Crimecoach arbetar med att coacha kriminella som vill förändra sina liv för att leva hederligt. Vi arbetar även förebyggande och informerar ungdomar för att de tidigt ska förstå att de som kriminaliteten erbjuder inte är speciellt attraktivt. För de flesta kriminella innebär kriminaliteten hög risk med låg avkastning och som bonus ett långt fängelsestraff.

 

Om du är muslim, kristen, jude, svenne, svart, arab, eller amerikan spelar ingen roll. Vi bryr oss om dig, - inte din religion, sexuella läggning eller politiska övertygelse. Om du valt att leva ett hederligt liv, följa lagboken och leva utan brott och droger är du välkommen att kontakta oss.

Syftet med att coacha interner är att starta en frigivningsprocess i tanken innan den blir verklig så att internen är förberedd inför sin frigivning mentalt och inte bara står utanför murarna med en konsumkasse med lite kläder, 300 spänn i fickan samt en VIP-inbjudan till gamla vanor.

 

Claes Parsmo

grundare & initiativtagare


LEX DURA SED LEX - LAGEN ÄR HÅRD MEN DET ÄR LAGENCrimecoach - because crime sucks

2006-2016 Copyright © All Rights Reserved